Euromedic PET CT - Forum
Februarie 06, 2012, 12:40:55 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: SMF - A fost instalat!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: disperare  (Citit de 10612 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
UNIQUE145000
Vizitator
« : Mai 31, 2008, 07:18:37 »

Acum un an am fost diagnosticata cu cancer la plamin>Lam operat am facut citostatice acum dupa evaluarea de 1 an totu i bine numai ca am o mincarime (mai ales la apa) care ma omoare,Am fost la toti medicii din Cta,si nimeni nu mi a dat  un tratament care sa ma scape de aceste mincarimi.Am luat cam toata gama de medicamente de alergologice nimic.Incotro sa ma duc ma gindesc ca daca am un puseu mai grav de mincarime nu are cine ma ajuta.Va rog sa mi dati un sfat.PS am facut baie cu sapunuri de toate felurile, gelui pe baza de tot ce poate exista si mi a spus lumuea nimic.Mai rau este ca acum au inceput mincarimile si cind nu ma spal.Va rog csa ma ajuta-ti
Memorat
diana
Incep?tor
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Septembrie 03, 2008, 07:52:23 »

Poate nu tine de vreo alergie. Nu cumva ai ureea sau acidul uric sanguin mare? Cum stai cu functia renala? Depozitele din piele de acid uric dau o mincarime groaznica generalizata.

Memorat
livia
Incep?tor
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Septembrie 21, 2008, 11:49:23 »

buna seara. sunt programata la jumatatea lunii ptr un PET CT, problema mea este ca am avut o tumora abdominala , a fost indepartata chirugical si in prezent fac chimioterapie. ma intereseaza sa stiu daca aceasta investigatie poate detecta si melanoamele desi eu ma prezint ptr o alta problema. am niste "alunite" care ma ingrijoreaza si nu stiu cum se poate afla de ce tip sunt. multumesc anticipat
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!