Euromedic PET CT - Forum
Mai 21, 2012, 02:14:38 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: SMF - A fost instalat!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Continuare utilitate PET  (Citit de 1943 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
floricu
Incep?tor
*

Vezi Profilul
« : Octombrie 31, 2008, 09:35:12 »

Buna seara,
Multumesc pt raspuns.La RMN-ul efectuat nu s-a vizualizat nimic.Zona investigata:coloana vertebrala.Analizele efectuate in Medlife:
  cortizol urinar=181,3  valori lab 4,3-176 microg/24 h
  methanefrine=1,41  valori lab 0-1mg/24h
  aldosteron urinar=4,88 val lab 5-19 microg/24h
Analizele din Parhon: au repetat si ei methanefrinele si cortizolul dar pe buletinul lor de analize nu inteleg nimic, pt ca sunt abrevieri si nu au nicio legenda.In schimb dr.mi-a aratat rezultatul la cromogranina A care a iesit 259, iar pt ei normal era sa iasa sub 100.Atunci mi-au spus ca are tumora neuroendocrina si ca trebuie localizata.In acest moment urmeaza sa repetam analizele, pt ca a spus ca totusi serotonina serica a iesit in limite normale.Si ca in paralel sa ne interesem si sa facem demersurile pt efectuarea octreoscan-ului si a MIBG scan-ul in Viena, pt ca la noi nu exista aceste aparate.La acest octreoscan se vizualizeaza chiar si tumorile din mucoase, pt ca a spus ca s-ar putea sa fie pe undeva in plamani sau aparat digestiv?.Desi eu cred ca are tot feocromocitom pt ca are toate simptomele acestuia:transpiratii abundente inca de la nastere(pt care medicul de familie mi-a spus ca-i rahitic),puls marit(confirmat in Fundeni cand mi-au spus ca-i hiperkinetic si ca are un suflu sistolic de gr.II), tahicardii (pt care ne-au facut carnet in Fundeni inca de la varsta de 3 ani),
dureri exagerate de cap(care au debutat in jurul varstei de 5  ani-pt care medicul de familie ne-a spus ca are lipsa de fier), insotite de fotofobii (in timpul unei asemena crize, pe la 7  anisori, am sunat la salvare si am ajuns la Colentina, suspectati fiind de meningita- ne-au externat a doua zi pt ca n-aveam asa ceva),in final am ajuns in Grigore Alexandrescu pt investigarea acestor dureri de cap.Acolo i-au masurat tensiunea arteriala si avea 17,8.Au inceput investigatiile fiind suspectat de feocromocitom , dar din pacate nu i-au facut si banalele analize pt hormonii secretati de suprarenale, i-au facut sumar de urina.Si atunci , ca si acum la CT renal n-au vizualizat nimic si ne-au trimis din nou in Fundeni.De atunci copilul meu ia propranolol.Acum doi ani (avea copilul 11 ani) ne-au scos de pe propranolol pt ca se mai micsorase hipertrofia ventriculara stanga(am uitat ce era mai important-are hipertrofie ventriculara stanga si BRD).Un an de zile am stat fara propranolol si acum suntem din nou pe tratament intrucat iar s-a marit.E clar ca tensiunea asta face ravagii in organismul lui!Cam asta-i istoricul pe scurt.
Multumesc inca odata ca mi-ati acordat din timpul dvs.
Florentina Taloi
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!